ANDA JUGA BOLEH CAPAI IMPIAN UNTUK HIDUP SIHAT.

Selamat datang ke Slim Fit Challenge program Matlamat program ini adalah membantu mereka yang ingin turun berat badan secara sihat dan kekal aktif walaupun dengan hanya duduk di rumah. Program ini terbukti berkesan dan berjaya mengubah ramai orang.Ia akan diketuai saya,Coach Huzat dan isteri, Coach Salimah yang mempunyai pengalaman dan kepakaran dalam ilmu turun berat badan tak kira usia dan latar belakang.

Anda hanya perlu tekad untuk BERUBAH!

Saya Coach Huzat berasal dari Johor Bharu dan berumur 29 tahun.Dahulu saya mempunyai cabaran kesihatan iaitu semput kerana berlebihan berat badan.Berat saya 92 kg, lilit pinggang 40″. Apabila saya belajar ilmu pemakanan yang betul dan mengamalkan gaya hidup sihat , saya telah berjaya turun 10kg .Kini kesihatan saya lebih baik,saya kekal aktif dan mengekalkan berat ideal saya.

APAKAH ITU PROGRAM ONLINE#SFC?

Program Slim Fit Challenge ini telah ditubuhkan pada tahun 2017 dan diasaskan oleh saya sendiri,Coach Huzat dan dibantu isteri saya,Coach Sally .Sepanjang 5 tahun kami membantu orang turun berat badan,alhamdulillah,kami cukup bangga dan gembira,semua feedback adalah positif dan terbukti berkesan. Dah tiba masa saya membantu anda pula!

BERAPA LAMAKAH PROGRAM INI BERLANGSUNG?  
BAGAIMANA PROGRAM INI BERLANGSUNG?

👉  21 hari​

👉 100% Online melalui WhatsApp Group dan Personal Call/mesej​

BAHASA APAKAH YANG DIGUNAKAN DALAM PROGRAM?

👉 Program boleh dibuat seluruh Malaysia​ (Bahasa Melayu & English only) 

SENAMAN APAKAH YANG DIGUNAKAN DALAM PROGRAM? 

👉 Coach Huzat akan memberi kompilasi video workout for beginner, sessuai dengan kemampuan masing-masing. Tiada paksaan.

​👉 Peserta akan dibimbing oleh Coach Huzat dan Coach Sally

APA YANG BEST SANGAT PROGRAM?​#SFC

APA YANG BEST SANGAT PROGRAM#misikurus21hari?​21 hari jer! dah bertahun gemuk, apa salahnya cabar diri bertahan utk 21 hari then tgk apa yg jadi. Tak cuba tak akan pernah tahu bagaimana Program ni bleh bantu anda.​Dalam program boleh makan sampai 5 x sehari. Coach mmg suka bagi orang makan banyak kali.​WAJIB makan nasi dlm program. Korang akan dipaksa makan nasi setiap hari. tp jika takmo juga ikut suka lah…​Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


APA YANG BEST SANGAT PROGRAM#misikurus21hari?​21 hari jer! dah bertahun gemuk, apa salahnya cabar diri bertahan utk 21 hari then tgk apa yg jadi. Tak cuba tak akan pernah tahu bagaimana Program ni bleh bantu anda.​Dalam program boleh makan sampai 5 x sehari. Coach mmg suka bagi orang makan banyak kali.​WAJIB makan nasi dlm program. Korang akan dipaksa makan nasi setiap hari. tp jika takmo juga ikut suka lah…​Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


  • Program ini sangat awesome.Kita akan bersama-sama ubah tabiat selama 21 hari.Anda akan lihat perubahan dalam diri anda ,week by week.

  • Anda akan diberi meal plan yang lengkap.Semua menu adalah rendah kalori dan membuatkan anda kenyang dan bertenaga.

  • Yang paling penting dalam meal plan kita,anda boleh makan nasi!.Nak kurus,bukan berhenti makan.Tapi cara kita makan.Semua ni kita ajar anda.Jadi enjoy kan nak kurus.

Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Group Support dgn kawan2 yang dah berjaya turun berat badan. Nak kurus tapi cepat putus asa. lemah semangat bila org ajak makan. group support ni sgt membantu sebab kat sini semua team nak kurus. best best ada geng!Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.​Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.


Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?


Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.


Dapat Akses Coaching Harian dari Coach Anuar. Best kan dapat tanya Coach bila-bila masa sahaja diperlukan.



Belajar faham, rancang dan kira kalori dalam makanan/minuman. Selama ni dok melantak tak sedar berapa juta kalori dah makan, skrg ni Coach nak ajar.




Belajar pilih makanan sihat. Ni paling penting sebab kat sekolah xde ajar, kat rumah xde ajar. kat mana2 xde ajar. nak google lambat pening konfius. dalam program kami ajar. amacam?




Dapat Bekalan Nutrisi Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (Prog BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PROG MEDIUM / EKSPRES). Meal replacement concept utk mudah urus pengambilan kalori. Jimat wang, jimat masa & jimat kalori. Tiada kos tambahan, dah termasuk dalam pakej program.




  • Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan,nak tahu lebih lanjut,anda juga boleh direct personal message Coach Huzat pada bila-bila masa sahaja yang anda perlukan.


  • Sebelum ini,pasti anda rasa sukar nak faham tentang kalori ,rasa aduh lecehnya!Tapi jangan risau,dalam program ini, anda akan rasa enjoy dan teruja untuk tahu semua kalori dalam makanan dan minuman.



  • Anda juga akan dibekalkan dengan makanan gantian yang sihat dan mengenyangkan untuk Sarapan Pagi sihat seimbang selama 21 hari (PAKEJ BASIC) dan Makan malam sihat seimbang (PAKEJ SILVER).Kepada mereka yang jelas dan serious target berat badan mereka kami sediakan (PAKEJ GOLD) untuk 3 bulan yang super jimat Kenapa makanan ini sangat membantu?kerana anda telah melakukan deficit kalori yang menyebabkan proses turun berat itu menjadi mudah.


  • Yang paling istimewa adalah akan mendapat semangat daripada rakan-rakan lain yang turut sama dalam program.Apabila anda berjaya turun berat 1-2 kg ,ada kawan-kawan lain yang bagi ucapan tahniah dan raikan kejayaan anda .Dan ade masa bila anda rasa nak putus asa,bila kita lihat kawan lain tak give up semnagat,buat kita pun teruja dan berkobar-kobar.


 


 


 


FARAH

Farah seorang anak muda yang selalu kerja over time,sampai tiada masa untuk sarapan pagi dan menyebabkan jadual pemakanannya tidak teratur .Dengan program ini,dia berjaya turun 10 kg dengan mengikuti jadual pemakanan,yang coach sediakan.

BAIKLAH.. SAYA MAHUPilihan Pakej Program yang berbeza;✅ BASIC inshaaAllah boleh turun 1-2kg dlm masa 21 hari✅ MEDIUM inshaaAllah boleh turun 2-4kg dlm masa 21 hari✅ EXPRESS inshaaAllah boleh turun 4-6kg dlm masa 21 hari





Hasil setiap individu tidak tipikal dan mungkin berbeza beza

INDAH

Kak Indah seorang wanita dan ibu yang aktif.Setiap pagi,kak Indah konsisten bersenam,berjogging keliling tasik.Tetapi kesan tabiat suka lepak kedai mamak selepas senaman,kak Indah naik berat badan secara mendadak walaupun sudah exercise setiap pagi.
Setelah join program ,kak Indah sangat gembira kerana sudah mula memahami konsep sebenar untuk sihat.Bukan sahaja Kak Indah telah berjaya turun 7 kg berat badan ,malah staminanya juga semakin bertambah.

BAIKLAH.. SAYA MAHUPilihan Pakej Program yang berbeza;✅ BASIC inshaaAllah boleh turun 1-2kg dlm masa 21 hari✅ MEDIUM inshaaAllah boleh turun 2-4kg dlm masa 21 hari✅ EXPRESS inshaaAllah boleh turun 4-6kg dlm masa 21 hari





Hasil setiap individu tidak tipikal dan mungkin berbeza beza

ISMAIL

Encik Ismail seorang pekerja swasta berumur 56 tahun sering mengalami sakit lutut,cepat penat akibat tabiat suka makan berlebihan.Selepas mengikuti program,Encik Ismail tidak percaya di usia sebegini,beliau telah berjaya turun 8 kg kerana sebelum ini beliau telah cuba pelbagai cara,namun tiada hasil.

BAIKLAH.. SAYA MAHUPilihan Pakej Program yang berbeza;✅ BASIC inshaaAllah boleh turun 1-2kg dlm masa 21 hari✅ MEDIUM inshaaAllah boleh turun 2-4kg dlm masa 21 hari✅ EXPRESS inshaaAllah boleh turun 4-6kg dlm masa 21 hari







Hasil setiap individu tidak tipikal dan mungkin berbeza beza

0:00
0:00

SAYA NAK TAWARAN ISTIMEWA


Program Edisi Bulan Ini


KLIK DAFTAR SEKARANG utk whatsapp!

Open chat
Hello
can we help you?